Szállások

ÜDVÖZÖLJÜK A SIMON VENDÉGHÁZBAN !

Vendégházunk a demjéni termál fürdőtől körülbelül 500-600 m-re található, fő út mellett, gyönyörű környezetben.
Az önálló házban két és három ágyas szobák vannak.

Demjén szívében egy rendkívül hangulatos és idilli környezetben található meg a Vendégház. Mivel a ház domboldalban helyezkedik el, magasabban van mint a többi épület, ezért rendkívül jó kilátás tárulkozik elénk. 

A szálláshely önálló ház, ezért vendégeink teljes nyugalomba tölthetik el szabadidejüket, ezt a tágas udvar teszi teljessé, ahol bográcsozási, grillezési, nyársalási, sátrazási és napozási lehetőség is van. 

A vendégház, egy pihenésre alkalmas kis falú központjában található. A házban két külön bejáratú apartman, fürdőszoba, várja a vendégeket. A gyerekeket hinta, homokozó várja az udvaron. 

A Judit vendégház Demjén központjában, nyugodt, csendes falusi környezetben található.  A Demjéni termálfürdőtől 600 m-re az Egerszalóki hőforrástól 2 km-re található. 4 külön bejáratú szoba, minden szobában kábel tv. A három ágyas fürdőszobával, a két ágyashoz és a 2x4 ágyashoz 2 tusoló, külön wc-vel közösen használható. Nagyobb társaságok és családok is kényelmesen elférnek. Jól felszerelt konyha és tágas nappali vagy étkező áll a vendégek rendelkezésére. A zárt udvaron lehetőség van bográcsozásra, nyársalásra, pihenésre, és parkolásra a vendégek számára. 

Egész évben várja a vendégeit a GINKGO VENDÉGHÁZ, ahol csendes, családias környezetben pihenhet. Vendégházunk Demjén központjában helyezkedik el. Bolt, posta, templom, presszó 200 m-es körzeten belül található. A falu határában, tőlünk 800 m-re lévő Termál völgyben és Egerszalók (2 km) gyógyfürdőjében regenerálódhat, gyógyulhat. Eger belvárosa 9 km-re található. 

Amennyiben nagyobb társaság (10-12 fő) szeretne nálunk pihenni, részükre közösségi helyként a kétszobás apartman étkezője szolgál. Az egész házban WiFi. 

Csendes helyen, zöld övezetben, zárt udvarral, mindenféle kerti partihoz szükséges eszközökkel felszerelve, gyermekeknek tágas kinti játszóhellyel, folyosóról nyíló 1 db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas szobával, 2 fürdőszobával és 2 konyhával várjuk a pihenni vágyókat!

Egész évben várja vendégeit a Véneperfa Vendégház Demjénben.

Három személy részére, csendes nyugodt környezetben zavartalan kikapcsolódáshoz, pihenéshez. 

 

Vendégházunk egész évben szívesen látja az ide érkezőket. Elhelyezés 2x 2 ágyas, illetve 3x 4 ágyas külön bejáratú, digitális műholdvevő TV-vel ellátott szobákban (szükség esetén pótágyazhatóak) Az otthonos környezetet 3 teljes felszereltségű konyha,nagy közös nappali és 3 fürdőszoba teremti meg. Vendégeink zárt udvarban parkolhatnak. A kertben szalonasütési és bográcsolási lehetőséget biztosítunk. Közelünkben két jó hírű gyógy/hőfürdő működik.

Vendégházunk egész évben szívesen várja az ide érkezőket. Tetőtéri 2x2 illetve 1x4 ágyas külön bejáratú szobák, kényelmes nappali, ebédlő és főzésre alkalmas konyha rész.

A demjéni Termál fürdő mindössze 3 km távolságra található, ahol nem csak a gyógyulni vágyók, de kis gyermekes családok is kellemesen tölthetik pihenésüket és az egerszalóki Wellness fürdő is csak 5 km-re helyezkedik el.

A Gerendás Vendégház Demjén község szélén, a DEMJÉNI TERMÁLFÜRDŐVEL SZEMBEN található. Egész évben idevárjuk mindazokat, akik szeretik a nyugalmat, a kellemes falusi levegőt és nem utolsó sorban a Termálfürdő közelében szeretnének szállást találni. Vendégeink az úton átsétálva máris a fürdőhöz érnek és autóikat a zárt parkolóval rendelkező vendégházunk udvarán hagyhatják. 

Szeretettel várjuk kedves leendő vendégeinket újonnan megnyílt vendégházunkban Demjénben a termál barlang szomszédságában. A vendégház 400 m távolságra helyezkedik el a fürdő bejáratától csendes nyugodt,csendes környezetben!

A vendégház a Laskó patak völgyében, a demjéni strand és aquapark közelében, a főutcán várja a pihenni vágyókat. A közkedvelt Heves megyei élményfürdő 3 perces sétával elérhető, de a szomszédos egerszalóki wellness fürdő és strand is csak néhány perc gépkocsival. A két fürdő medencéiben található gyógyvíz többféle betegség kezelésére alkalmas. A Bodza Vendégházat egy tornácos parasztházból alakították ki. Három jól felszerelt, minőségi apartmanban várják a vendégeket. SZÉP kártya elfogadó hely!!